Hos Varde Gulve er vi specialister i montering af gulvtæpper, både til private og erhverv.

Gulvtæpper bruges stadig ofte i dag, da de giver en form for hygge og varme, hvor andre typer af gulve ikke kan levere helt den samme følelse.

Derudover er der rigtig gode designmuligheder i brugen af gulvtæpper, da det er muligt at finde tæpper med alverdens farver og mønstre.

Mange virksomheder benytter sig af gulvtæpper, da det gør det muligt at matche gulvets farver med virksomheden og på den måde skabe en indretning, som ser fantastisk godt ud.

TÆPPEFLISER

Tæppefliser er i dag et yderst populært valg, når det kommer til gulvtæpper, til både privat og erhverv. Med tæppefliser er mulighederne for design næsten uendelige.

Du kan enten vælge tæppefliser i samme farve eller skabe et helt igennem unikt udseende, ved at lave et mix af farver og mønstre. Alt efter din smag.

Derudover er tæppefliser en super praktisk tæppeløsning, da slidstyrken er i top, hvilket gør det velegnet til både hjemmet og virksomheden.

VÆG TIL VÆG TÆPPER

Væg til væg tæpper er også et rigtigt populært valg af gulvtæppe, specielt når det kommer til det private hjem, men også i erhverv, som f.eks. hoteller og kontorer mm.

Med et væg til væg gulvtæppe, får du et varmt og hyggeligt rum, hvor gulvtæppet samtidig er slidstærk, hvilket gør det perfekt til stuer, værelser og opholdsrum generelt.

LEVERING OG MONTERING AF GULVTÆPPER

Gulvtæpper behøver heller ikke at være en dyr løsning, det er dog meget vigtigt, at monteringer af gulvtæpper foregår korrekt, da resultatet ellers kan se sjusket ud.

Derfor foreslår vi altid at få en professionel til at udføre monteringen af gulvtæpper for dig.

Når du bestiller gulvtæppe igennem os, så sørger vi for både levering og montering, når det passer dig bedst.

Efter vi har monteret dine gulvtæpper, så rydder vi selvfølgelig op efter os selv, samt giver dig instruktioner om hvordan du bedst muligt holder dit nye gulvtæppe i god stand.

Vi sørger selvfølgelig også for, at du er 100% tilfreds inden vi går igen.

Skal vi lægge dit næste gulvtæppe, eller har du måske et andet gulv i tankerne? 
Kontakt os i dag og få en snak, eller indhent et tilbud herunder.

Indhent tilbud