Trægulve i Varde og omegn

Hvis du ønsker et smukt gulv med et eksklusivt udseende, så går du aldrig galt i byen med et trægulv.

Hos Varde Gulve har vi over 30 års erfaring indenfor gulvbelægning af alverdens typer gulve, og vi står derfor til enhver tid klar til at hjælpe dig med at få de helt rigtige gulve. Vi står altid klar til at hjælpe kunder i Varde og omegn.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du vælge et trægulv

Der findes utallige forskellige typer gulve og gulvbelægninger, der alle har hver deres charme, udseende og fordele. Synet af et smukt trægulv er dog svært at erstatte, da det giver et eksklusivt udseende, som er svært at skabe med andre typer gulve. 

Med et trægulv får du et levende produkt, som du med garanti vil få glæde af i mange år frem i tiden. Når du vælger et trægulv, har du et hav af muligheder for at præge det æstetiske udseende, hvilket gør det ideelt til at skabe lige det look du ønsker i de pågældende rum.

Uanset om du ønsker en mørk eller lys træsort, så er der et hav af forskellige muligheder, og vi er sikre på, at mindst en af dem vil passe ind i dit hjem eller på arbejdspladsen. 

Fordele ved et trægulv

Når du vælger et trægulv, får du ikke kun æstetiske fordele, men også fordele som:

  • Hvis træet bliver skadet kan det nedslibes og afhøvles
  • Hvis der kommer skader, kan gulvet repareres uden at plankerne skal udskiftes.
  • Når du vælger et trægulv, så er det ikke uhørt, at det holder resten af livet

Hvad koster et trægulv

Gulvet er den mest benyttede overflade i dit hjem, og det er derfor en af de vigtigste investeringer du kan gøre i dit hjem. Gulvet er med til at præge stilen i det pågældende rum. Det er derfor vigtigt at overveje hvilken type træsort du ønsker, så du kan få det gulv, du altid har drømt om. 

Når der kommer til prisen på gulvet, så kan det variere meget fra gulv til gulv. Prisen afhænger f.eks. af hvilken træsort man vælger, eller hvor mange kvadratmeter gulv der skal lægges. Det kan også være at du ønsker at dit gulv skal have en bestemt overfladebehandling. Uanset hvad vil vi altid sørge for at du får den helt rigtige pris på dit nye gulv.

Kontakt os og hør mere om vores trægulve

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring trægulve, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os på 21 21 81 93 eller sende en mail til info@vardegulve.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du er også meget velkommen til at komme og besøge os på Nordre Boulevard 203, 6800 Varde og få en snak om vores mange typer gulve.