Vådrumsvinyl i Varde og omegn

Skal du have lagt vinylgulv i et vådrum, så skal du bruge vådrumsvinyl. 

Her på siden kan du læse mere om, hvorfor der er vigtigt at bruge vådrumsvinyl når du skal have lagt vinylgulve i vådrum. Hos Varde Gulve har vi over 30 års erfaring indenfor gulvbelægning, og vi står derfor til enhver tid klar til at hjælpe dig med at få de helt rigtige gulve. Vi står altid klar til at hjælpe kunder i Varde og omegn.

Kontakt os og hør mere

Derfor skal du bruge vådrumsvinyl i dine vådrum

Vinylgulve er vandfaste, hvilket betyder at de sagtens kan bruges i badeværelser og vådrum. Dog er det vigtigt at huske, at når du skal have lagt vinylgulve i vådrum, så skal det vinyl du bruger være GVK-godkendt.

GVK står for Gulvbranchens Vådrumskontrol og er din garanti for, at gulvet kan benyttes i vådrum, og at det opfylder branchens skrappe krav til vandtæthed.

Når du vælger vådrumsvinyl i dine vådrum, så får du et holdbart gulv, der også er nemt at vedligeholde. Alt du skal gøre for at holde gulvet vedlige er, at bruge en skraber til at fjernet vandet fra gulvet. Hvis du yderligere vil rengøre gulvet, så kan du bruge en blød svamp med lunkent vand tilsat en smule opvaskemiddel. Ved kalk anbefaler vi at fjerne det med afkalkningsmiddel. 

Lad os stå for arbejdet

Når der skal lægges gulve i vådrum er der meget skrappe regler til etableringen. Vi anbefaler derfor altid, at du lader en fagmand stå for det. Hos Varde Gulve har vi som nævnt over 30 års erfaring i gulvbranchen, og vi ved derfor hvad vi laver, og vi sørger altid for at følge de påkrævede regler for gulve i vådrum. Du kan derfor trygt lade os stå for arbejdet.

Kontakt os og hør mere om vinyl i vådrum

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring vinylgulve i vådrum, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os på 21 21 81 93 eller sende en mail til info@vardegulve.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du er også meget velkommen til at komme og besøge os på Nordre Boulevard 203, 6800 Varde og få en snak om vores mange typer gulve.