Vinylgulve i Varde og omegn

Er du træt af dine gamle gulve og har du overvejet vinylgulve?

Hos Varde Gulve har vi over 30 års erfaring indenfor gulvbelægning, og vi står derfor til enhver tid klar til at hjælpe dig med at få de helt rigtige gulve. Vi står altid klar til at hjælpe kunder i Varde og omegn.

Kontakt os og hør mere

Vinylgulve - et populært valg

Vinylgulve (også kaldt PVC-gulve) er et meget populært valg i mange danske hjem, og hos Varde Gulve forstår vi godt hvorfor. Når du vælger at få lagt et vinylgulv, får du et billigt gulv, som både er blødt og behageligt at gå på, pænt og slidstærkt, godt for akustikken i det pågældende rum, og ikke mindst hårdfør over for både fugt og spild. 

Ydermere er vinylgulve også alsidigt når det kommer til udvalget af farve og mønstre. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Når du vælger et vinylgulv, har du derfor frie tøjler til at præge det æstetiske udtryk af ens gulv, så det passer til ens drømme og behov.

Fordele ved vinylgulve

Når du vælger at få lagt et gulv af vinyl får du del i de mange fordele, der kommer med denne type gulv. En af de helt store fordele ved at få lagt denne type gulve er prisen. Et PVC-gulv er nemlig et relativt billigt gulv at få lagt.

En anden stor fordel ved et vinylgulv er dets blødhed. Dette er både godt for komforten når man går på det samt akustikken i rummet. Den eneste type gulv, der kan overgå vinylgulve når der kommer til lydabsorberende egenskaber, er gulvtæpper. Ydermere er vinylgulve også isolerende, så de holder godt på varmen, hvilket gør dem behagelige at gå på.

Denne type gulv kan benyttes i alle rum, men det er et oplagt valg til rum, hvor det kræves at gulvet skal kunne holde til en masse dagligt slid. Gulvet kan også lægges i vådrum, dog skal der her bruges vådrumsvinyl, hvilket du kan læse mere om her.

Kontakt os og hør mere om vores vinylgulve

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring vinylgulve, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os på 21 21 81 93 eller sende en mail til info@vardegulve.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du er også meget velkommen til at komme og besøge os på Nordre Boulevard 203, 6800 Varde og få en snak om vores mange typer gulve.